Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Amber is een door de wol geverfde arbeids- en organisatiepsycholoog (Registerpsycholoog NIP). Zij studeerde in Leiden en is daarna als assessment psycholoog aan de slag gegaan. Haar ervaring gaat van assessments afnemen tot trainingen en van coaching en loopbaanbegeleiding tot mediation.

Amber heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van (de ontwikkeling) van mensen, functies en organisaties, opgedaan als assessment adviseur binnen een drietal adviesbureaus. Zij heeft in opdracht gewerkt voor overheid en bedrijfsleven en heeft functies als consultant, loopbaanadviseur en branchecoördinator vervuld. In 2011 heeft Amber haar eigen bureau opgericht en in 2017 heeft ze zich bij Jonathan Warner aangesloten. Als partner is zij mede verantwoordelijk voor de assessment adviespraktijk.

Kenmerkend voor Amber zijn haar betrokkenheid, ondernemerschap, kritische blik en organiserend vermogen. Zij denkt mee met de behoefte van opdrachtgevers en is gemotiveerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach