Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Herman Prakke

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Dorien studeerde psychologie in Groningen. Na eerst een aantal commerciële rollen buiten het vakgebied, is zij haar loopbaan als psycholoog begonnen bij Ernst & Young van der Giessen (EY). In 2003 heeft zij als senior adviseur de overstap gemaakt naar LTP Business Psychologists. In haar werk als assessment adviseur lag de nadruk sterk op talent- en managementontwikkeling. In deze periode heeft zij onder meer 360 graden feedback trajecten gedaan en trainingen en intervisie gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

In de loop van de jaren heeft Dorien zich ontwikkeld tot een veelgevraagde coach voor zowel individuele opdrachtgevers als voor teams. Binnen LTP vervulde zij steeds nadrukkelijker de rol van account- en projectmanager en als zodanig was zij verantwoordelijkheid voor grote accounts en grootschalige projecten.

In juni 2014 heeft zij haar eigen bureau opgericht en zich bij Jonathan Warner aangesloten. Kenmerkend voor Dorien is haar energieke en plezierige stijl maar ook haar heldere analyses en adviezen. Dorien boekt op een ontspannen en vanzelfsprekende wijze resultaten. Dorien heeft voor meerdere financiële instellingen gewerkt als ABN AMRO, DNB, ING, en Rabobank, maar ook voor verschillende ministeries, Post NL, NS, Schiphol en KLM.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach