Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert

Frank van Luijk studeerde zowel psychologie als filosofie. In 1982 studeerde hij af als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de V.U. en in 1989 behaalde hij zijn doctoraalexamen Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn werkende leven is hij onderzoek blijven doen. Dit resulteerde erin dat Frank in 2011 promoveerde tot doctor in de psychologie op onderzoek naar de betekenis van werken (‘Waarom werken wij?’).

Frank is in 1983 bij LTP gaan werken, waar hij zich ontwikkelde tot een expert op het terrein van assessmentmethoden. Hij vervulde opdrachten voor een zeer groot aantal bedrijven en instellingen in Nederland. Ook geldt hij als de belangrijkste selectieadviseur van de Rechterlijke Macht in Nederland. Daarnaast adviseerde hij in de loop der jaren ook diverse buitenlandse overheden over de selectie van rechters. Tussen 2001 en 2012 doceerde Frank ‘selectiepsychologie’ aan de Vrije Universiteit.

Naast een publiekseditie van zijn dissertatie publiceerde hij onder andere ‘Hoe krijg ik ze zo ver. Psychologie voor managers’ en recentelijk, ‘De ontspoorde manager. Waarom mensen aan de top de weg kwijt raken’ (2014).

Binnen zijn adviespraktijk houdt Frank zich voornamelijk bezig met executive assessment, teamsamenstelling, het in kaart brengen van ontwikkelpotentieel. Daarnaast adviseert hij over vraagstukken betreffende integriteit en derailments (ontsporingen). Dit omvat het in kaart brengen van de manier waarop mensen omgaan met morele dilemma’s, zowel in normale omstandigheden als onder druk.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach