Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach en bestuursadviseur

Frans Gosses studeerde Nederlands Recht in Leiden waarna hij 3 jaar werkzaam was in ontwikkelingshulp als Nederlands Vrijwilliger.

Sindsdien is Frans Gosses actief in human resources management. De eerste 11 jaar was hij als HR manager in dienst van de Koninklijke Shell Groep en in die hoedanigheid was hij ook enkele jaren in Afrika gestationeerd. In 1986 stapte hij over naar executive search, een periode waarin hij zich ontwikkelde tot één van de bekende namen in deze wereld. Hij was onder meer managing partner van ATKearney Executive Search en later van het Nederlandse bureau Maes & Lunau.

Sinds 2005 is hij actief als executive coach. Naast een groot aantal één op één coaching trajecten heeft hij ook een aantal opdrachten vervuld die gericht waren op het verbeteren van de samenwerking binnen en tussen teams in de top van de organisatie.

Frans maakt deel uit van de Associatie van Business Coaches. Daarnaast is hij coördinator voor de Pum activiteiten in Marokko. Gedurende 6 jaar was hij actief lid van de permanente scouting commissie van de VVD.

In de loop der jaren heeft hij opdrachten vervuld voor een veelheid van klanten in en buiten Nederland. Daartoe behoren onder andere Walt Disney, Philip Morris, Shell, Billiton, ING, Heineken, EY, Deloitte en Rabobank.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach