Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Hans Roos startte zijn carrière in de medische industrie waar hij zowel commerciële als leidinggevende functies bekleedde. In verschillende lijnposities heeft hij zowel in Nederland als in de Verenigde Staten gewerkt.

In 1993 nam hij het initiatief om samen met 2 partners het adviesbureau Roos, Veltman & Verra (RVV) op te richten. Als managing partner van dit bureau gaf hij leiding aan meerdere internationale projecten, o.a. bij 3M, USCC en KPMG.

Binnen Nederland richtte RVV zich nadrukkelijk op de ontwikkeling van accountmanagement en het vergroten van de commerciële slagkracht. Het bureau werkte voor een groot aantal organisaties zoals: Leaseplan, Inter Access, GTI, Eneco, Selektvracht, Geveke, Kappa, Tetterode, Brunel en VGZ.

Hans Roos zelf richtte zich in de loop van de jaren steeds nadrukkelijker op de financiële dienstverlening, waar hij brede adviesopdrachten vervulde. De focus van zijn advisering verschoof geleidelijk van de training op het gebied van commercie naar de begeleiding van senior managers bij de versterking van hun leiderschap.

Hij voerde adviesopdrachten uit voor ING Bank, Rabobank, MeesPierson, Fortis, ASR, Amev, Avero-Achmea, WestlandUtrecht, Rijnmond Verzekering, Amstgeld, Nationale Nederlanden en Deloitte.

In 2011 beëindigde hij zijn werkzaamheden bij zijn adviesbureau. Hij is nog steeds actief met het begeleiden en adviseren van (directie) teams. In 2014 sloot hij zich aan bij Jonathan Warner.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach