Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Frank van Luijk

Pernille La Lau

Presentatie coach

Pernille La Lau is al meer dan 20 jaar actief in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s. Zij heeft daardoor een goed inzicht kunnen opbouwen in hoe mensen hun gehoor of publiek kunnen raken en motiveren. Naast haar eigen werk als presentatrice heeft zij door de jaren heen ontwikkeld als een sparringpartner voor iedereen die zich verder wil bekwamen in presentatietechnieken en het effectief omgaan met de media.

Al meer dan 12 jaar begeleidt zij mensen uit het bedrijfsleven: bestuur- en directieleden, managers en ondernemers, om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Ze is in staat zich snel in te leven in de specifieke business van haar klanten.

Pernille studeerde o.a. Internationaal Marketing Management, werkte als facilitator in het Inspired Leadership Programme en is begeleider bij het traject ‘Facilitating Transformation Through Values’.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach