Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Ir Reinout van Kalleveen (1959) studeerde Economie en Industriële Bedrijfskunde. Hij begon zijn loopbaan bij de ABN AMRO en stapte na vijf jaar over naar de ING, waar hij een internationale functie bekleedde. Na deze periode was hij geruime tijd CFO bij het Directoraat voor de Media en adviseerde hij meerdere ministers van OC&W. In 1999 verliet hij de Rijksoverheid en werkte als DGA van een mediaproductiebedrijf, later gevolgd door het directeurschap van RTL-Z.

In 2002 vestigde Reinout zich zelfstandig en sindsdien werkt hij als executive coach, assessor en bestuursadviseur (trusted advisor, sparringpartner). In 2005 vroeg het psychologisch adviesbureau GITP of hij de executive coachingspraktijk wilde leiden, wat hij ruim zes jaar heeft gedaan. Reinout sloot zich begin 2015 aan bij Jonathan Warner. Zijn aanpak is ‘clear, concise & to the point ‘, zijn stijl pragmatisch en direct, maar ook diplomatiek.

De afgelopen jaren schreef Reinout een boekendrieluik waarin fictie verweven is met managementlessen. Zijn laatste managementboek (2015) ‘Coachend Leiderschap, tools voor managers’ is uitgegeven bij de Deense uitgever Bookboon. Reinout van Kalleveen is aangesloten bij de International Society for Coaching Psychology en is lid van het Industrial-Organizational Psychology Network.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach