Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

René Bastiaansen (1962) heeft na zijn universitaire opleiding, na wat omzwervingen, ruim 20 jaar bij ABN AMRO gewerkt waar hij verschillende managementposities heeft bekleed zowel zakelijk als particulier. Het laatste jaar, tijdens de integratie van ABN AMRO en Fortis, was hij verantwoordelijk voor de activiteiten rondom Change, Cultuur en Leiderschap. Daarbij heeft hij samengewerkt met een breed scala aan (internationale) partijen.

Sinds 2013 werkt René zelfstandig en heeft sindsdien opdrachten gedaan in de jeugdzorg, onderwijs, overheid en financiële dienstverlening. Hij is gespecialiseerd in leiderschap in relatie tot culture and change, welke niet los van elkaar gezien kunnen worden: “Leadership is the main catalyst for the desired culture to realize your strategy.”.

René is MBTI-gecertificeerd en heeft de coachingsopleiding Organizational & Relationship System Coaching (ORSC™) gevolgd, welke is geaccrediteerd door de International Coach Federation. Hij is gewend om op hoog niveau in organisaties te werken. Zijn aanpak is sterk planmatig gericht, feedback probeert hij te geven als een vriend. Humor en scherpte zijn belangrijke ingrediënten en het “ongrijpbare” komt op tafel.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach