Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Arjan Eleveld is psycholoog van origine, vervulde diverse managementfuncties en heeft 23 jaar ervaring in consultancy. Hij werkte in verschillende (leidinggevende) rollen bij Gist-brocades (nu DSM), adviesbureau ATKearney en het voormalige geïntegreerde KPN. Arjan was betrokken bij de opsplitsing van KPN en werd verantwoordelijk voor de beursgang van TPG in 1998, de voorloper van TNT en PostNL.

In november 1998 werd hij algemeen directeur van LTP, het bureau waaraan hij 16 jaar leiding zou geven. Bij zijn afscheid in november 2014 werd LTP gekozen als het beste HR adviesbureau van Nederland. Naast zijn werkzaamheden bij Jonathan Warner is Arjan voorzitter van GAPI, een internationaal samenwerkingsverband van consultancy firma’s.
Arjan Eleveld is auteur van twee managementboeken. Zijn laatste boek ‘Echt‘ is in januari 2016 verschenen. Verder schreef hij talloze artikelen over leiderschap.

Arjan Eleveld adviseert regelmatig over benoemingen op bestuursniveau. Ook helpt hij bij samenwerkingsvragen en begeleidt hij topteams. In de loop van de jaren adviseerde hij een groot aantal bedrijven en organisaties, zowel in Nederland als internationaal.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach