Wij zijn er...

Het zijn uitdagende tijden, het corona virus creëert lastige dilemma’s voor het senior management van veel organisaties. Juist in deze tijd moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en inzet van mensen op kritieke posities. Investeren in de organisatie is nog steeds belangrijk, misschien wel meer dan ooit.

Wij zijn een klein en gespecialiseerd bureau, onze dienstverlening richt zich uitsluitend op het senior management. Wij klankborden met bestuurders over hun organisatie, coachen leidinggevenden, begeleiden managementteams, adviseren over personele issues en doen management assessments. Op basis van jarenlange ervaring en altijd met veel respect en persoonlijke aandacht.

In deze tijd van corona verandert daar niets aan. Juist nu zijn wij u graag van dienst, met persoonlijke aandacht maar ook met de zekerheid dat we daarbij alle RIVM maatregelen nakomen.

Herman Prakke

Herman Prakke

Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Herman Prakke is een zeer ervaren adviseur, coach en begeleider van veranderingsprocessen. Zijn ervaring omvat zowel vele jaren als eindverantwoordelijk internationaal manager en coaching en advieswerk op bestuurlijk niveau in meerdere landen.

Herman studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde in 1987 cum laude af. Daarna werkte hij ruim 20 jaar bij DSM waar hij businesses opzette en uitbouwde in Europa, China, India en Brazilië. De laatste jaren was hij als business director bij DSM White Biotechnology verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling van de senior managementposities in deze organisatie.
De ervaring van vele jaren management en ondernemerschap bracht hem tot het inzicht dat de werkelijke succesfactor ligt in ‘the human side of enterprise’. Hij nam het besluit zich te gaan richten op coaching en teambuilding en besloot daarmee tot een ingrijpende verandering in zijn carrière. Hij werd senior program director bij De Baak en een jaar later vestigde hij zich als zelfstandig als adviseur en coach.

Gedurende de jaren als adviseur heeft hij gewerkt met het senior management van meerdere Fortune 500 bedrijven en diverse ingrijpende veranderprocessen succesvol ondersteund. Herman is geassocieerd aan Ashridge Hult Executive Education en Mannaz in het Verenigd Koninkrijk. In december 2016 sloot hij zich aan bij Jonathan Warner.

Contact

Ons team

Jonathan Warner beschikt over een team van 12 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.
Arjan Eleveld

Arjan Eleveld

Managing partner en bestuursadviseur

Reinout van Kalleveen

Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Amber van den Hout

Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Herman Prakke

Herman Prakke

Partner, Executive teamcoach en expert op het gebied van change

Dorien Gruppelaar

Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Frank van Luijk

Frank van Luijk

Executive assessment adviseur

Pernille La Lau

Pernille La Lau

presentatie coach

Hans Roos

Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Frédérique Groen-Dudok de Wit

Loopbaanadviseur

Rene Bastiaansen

Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

Jolanda Vollebregt

Jolanda Vollebregt

Office Manager

Frans Gosses

Frans Gosses

Executive coach