Arjan Eleveld

Founding Partner

Arjan Eleveld is psycholoog van origine, vervulde diverse managementfuncties en heeft 23 jaar ervaring in consultancy. Hij werkte in verschillende (leidinggevende) rollen bij Gist-brocades (nu DSM), adviesbureau ATKearney en het voormalige geïntegreerde KPN. Arjan was betrokken bij de opsplitsing van KPN en werd verantwoordelijk voor de beursgang van TPG in 1998, de voorloper van TNT en PostNL.

In november 1998 werd hij algemeen directeur van LTP, het bureau waaraan hij 16 jaar leiding zou geven. Bij zijn afscheid in november 2014 werd LTP gekozen als het beste HR adviesbureau van Nederland. Naast zijn werkzaamheden bij Jonathan Warner is Arjan voorzitter van GAPI, een internationaal samenwerkingsverband van consultancy firma’s.

Arjan Eleveld is auteur van twee managementboeken. Zijn laatste boek ‘Echt‘ is in januari 2016 verschenen. Verder schreef hij talloze artikelen over leiderschap.

Arjan Eleveld adviseert regelmatig over benoemingen op bestuursniveau. Ook helpt hij bij samenwerkingsvragen en begeleidt hij topteams. In de loop van de jaren adviseerde hij een groot aantal bedrijven en organisaties, zowel in Nederland als internationaal.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur