Frans Gosses

Executive coach en bestuursadviseur

Frans Gosses studeerde Nederlands Recht in Leiden waarna hij 3 jaar werkzaam was in ontwikkelingshulp als Nederlands Vrijwilliger.

Sindsdien is Frans Gosses actief in human resources management. De eerste 11 jaar was hij als HR manager in dienst van de Koninklijke Shell Groep en in die hoedanigheid was hij ook enkele jaren in Afrika gestationeerd. In 1986 stapte hij over naar executive search, een periode waarin hij zich ontwikkelde tot één van de bekende namen in deze wereld. Hij was onder meer managing partner van ATKearney Executive Search en later van het Nederlandse bureau Maes & Lunau.

Sinds 2005 is hij actief als executive coach. Naast een groot aantal één op één coaching trajecten heeft hij ook een aantal opdrachten vervuld die gericht waren op het verbeteren van de samenwerking binnen en tussen teams in de top van de organisatie.

Frans maakt deel uit van de Associatie van Business Coaches. Daarnaast is hij coördinator voor de Pum activiteiten in Marokko. Gedurende 6 jaar was hij actief lid van de permanente scouting commissie van de VVD.

In de loop der jaren heeft hij opdrachten vervuld voor een veelheid van klanten in en buiten Nederland. Daartoe behoren onder andere Walt Disney, Philip Morris, Shell, Billiton, ING, Heineken, EY, Deloitte en Rabobank.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur