Dorien Gruppelaar

Assessment adviseur en personal coach

Dorien studeerde psychologie in Groningen. Na eerst een aantal commerciële rollen buiten het vakgebied, is zij haar loopbaan als psycholoog begonnen bij Ernst & Young van der Giessen (EY). In 2003 heeft zij als senior adviseur de overstap gemaakt naar LTP Business Psychologists. In haar werk als assessment adviseur lag de nadruk sterk op talent- en managementontwikkeling. In deze periode heeft zij onder meer 360 graden feedback trajecten gedaan en trainingen en intervisie gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

In de loop van de jaren heeft Dorien zich ontwikkeld tot een veelgevraagde coach voor zowel individuele opdrachtgevers als voor teams. Binnen LTP vervulde zij steeds nadrukkelijker de rol van account- en projectmanager en als zodanig was zij verantwoordelijkheid voor grote accounts en grootschalige projecten.

In juni 2014 heeft zij haar eigen bureau opgericht en zich bij Jonathan Warner aangesloten. Kenmerkend voor Dorien is haar energieke en plezierige stijl maar ook haar heldere analyses en adviezen. Dorien boekt op een ontspannen en vanzelfsprekende wijze resultaten. Dorien heeft voor meerdere financiële instellingen gewerkt als ABN AMRO, DNB, ING, en Rabobank, maar ook voor verschillende ministeries, Post NL, NS, Schiphol en KLM.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur