Rene Bastiaansen

Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s

René Bastiaansen (1962) heeft na zijn universitaire opleiding, na wat omzwervingen, ruim 20 jaar bij ABN AMRO gewerkt waar hij verschillende managementposities heeft bekleed zowel zakelijk als particulier. Het laatste jaar, tijdens de integratie van ABN AMRO en Fortis, was hij verantwoordelijk voor de activiteiten rondom Change, Cultuur en Leiderschap. Daarbij heeft hij samengewerkt met een breed scala aan (internationale) partijen.

Sinds 2013 werkt René zelfstandig en heeft sindsdien opdrachten gedaan in de jeugdzorg, onderwijs, overheid en financiële dienstverlening. Hij is gespecialiseerd in leiderschap in relatie tot culture and change, welke niet los van elkaar gezien kunnen worden: “Leadership is the main catalyst for the desired culture to realize your strategy.”.

René is MBTI-gecertificeerd en heeft de coachingsopleiding Organizational & Relationship System Coaching (ORSC™) gevolgd, welke is geaccrediteerd door de International Coach Federation. Hij is gewend om op hoog niveau in organisaties te werken. Zijn aanpak is sterk planmatig gericht, feedback probeert hij te geven als een vriend. Humor en scherpte zijn belangrijke ingrediënten en het “ongrijpbare” komt op tafel.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur