Reinout van Kalleveen

Partner en executive coach

Ir Reinout van Kalleveen (1959) studeerde Economie en Industriële Bedrijfskunde. Hij begon zijn loopbaan bij de ABN AMRO en stapte na vijf jaar over naar de ING, waar hij een internationale functie bekleedde. Na deze periode was hij geruime tijd CFO bij het Directoraat voor de Media en adviseerde hij meerdere ministers van OC&W. In 1999 verliet hij de Rijksoverheid en werkte als DGA van een mediaproductiebedrijf, later gevolgd door het directeurschap van RTL-Z.

In 2002 vestigde Reinout zich zelfstandig en sindsdien werkt hij als executive coach, assessor en bestuursadviseur (trusted advisor, sparringpartner). In 2005 vroeg het psychologisch adviesbureau GITP of hij de executive coachingspraktijk wilde leiden, wat hij ruim zes jaar heeft gedaan. Reinout sloot zich begin 2015 aan bij Jonathan Warner. Zijn aanpak is ‘clear, concise & to the point ‘, zijn stijl pragmatisch en direct, maar ook diplomatiek.

De afgelopen jaren schreef Reinout een boekendrieluik waarin fictie verweven is met managementlessen. Zijn laatste managementboek (2015) ‘Coachend Leiderschap, tools voor managers’ is uitgegeven bij de Deense uitgever Bookboon. Reinout van Kalleveen is aangesloten bij de International Society for Coaching Psychology en is lid van het Industrial-Organizational Psychology Network.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur