Amber van den Hout

Partner en assessment adviseur

Amber is een door de wol geverfde arbeids- en organisatiepsycholoog (Registerpsycholoog NIP). Zij studeerde in Leiden en is daarna als assessment psycholoog aan de slag gegaan. Haar ervaring gaat van assessments afnemen tot trainingen en van coaching en loopbaanbegeleiding tot mediation.

Amber heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van (de ontwikkeling) van mensen, functies en organisaties, opgedaan als assessment adviseur binnen een drietal adviesbureaus. Zij heeft in opdracht gewerkt voor overheid en bedrijfsleven en heeft functies als consultant, loopbaanadviseur en branchecoördinator vervuld. In 2011 heeft Amber haar eigen bureau opgericht en in 2017 heeft ze zich bij Jonathan Warner aangesloten. Als partner is zij mede verantwoordelijk voor de assessment adviespraktijk.

Kenmerkend voor Amber zijn haar betrokkenheid, ondernemerschap, kritische blik en organiserend vermogen. Zij denkt mee met de behoefte van opdrachtgevers en is gemotiveerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur