Pernille La Lau

Presentatie coach

Pernille La Lau is al meer dan 20 jaar actief in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s. Zij heeft daardoor een goed inzicht kunnen opbouwen in hoe mensen hun gehoor of publiek kunnen raken en motiveren. Naast haar eigen werk als presentatrice heeft zij door de jaren heen ontwikkeld als een sparringpartner voor iedereen die zich verder wil bekwamen in presentatietechnieken en het effectief omgaan met de media.

Al meer dan 12 jaar begeleidt zij mensen uit het bedrijfsleven: bestuur- en directieleden, managers en ondernemers, om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Ze is in staat zich snel in te leven in de specifieke business van haar klanten.

Pernille studeerde o.a. Internationaal Marketing Management, werkte als facilitator in het Inspired Leadership Programme en is begeleider bij het traject ‘Facilitating Transformation Through Values’.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur