Cathalijne van Melle

Partner

Cathalijne heeft diverse jaren in het buitenland gewoond en gewerkt in Italië, België en Rusland en heeft ervaring in het werken in een internationale context. Als partner bij Jonathan Warner en als adviseur en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling helpt ze individuen, teams en organisaties hun potentieel te ontdekken en effectief in te zetten in hun werk. Cathalijne (1969) heeft Economie gestudeerd aan de VU in Amsterdam en een master in International Economics and Relations gevolgd aan de Johns Hopkins University in Bologna.

Voor Jonathan Warner heeft Cathalijne voor verschillende internationale HR-adviesbureaus gewerkt zoals Korn Ferry Haygroup, LTP, Cubiks, Right Management en Quaestus en veel (inter)nationale klantopdrachten begeleid op het gebied van organisatieontwerp & functiewaardering, individuele & teamcoaching, leiderschapsassessment & managementontwikkeling en de transformatie van organisatieculturen. Ook richtte ze haar eigen bedrijf Resilience Consulting op en werkte ze jarenlang zelfstandig.

Het is Cathalijne’s passie om mensen te helpen hun individuele talenten en veerkracht te ontdekken en deze in te zetten bij het maken van bewuste keuzes in hun professionele en persoonlijke leven. Zij is ervaren in het ontwikkelen van op maat impactvolle leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s in lijn met de organisatiebehoeften. Het vertalen van de strategische doelstellingen van de organisatie naar het benodigde leiderschap is hierbij van groot belang. Samen met anderen begeleidt zij impactvolle leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s om mensen te laten floreren in hun (leiderschaps)rol en om high performing teams op te bouwen.

Cathalijne is al meer dan 25 jaar een adviseur op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling en herkent gemakkelijk de behoeften van individuen en teams waarmee ze werkt en vertaalt deze naar proposities en aanpakken op maat. Door haar constructieve confronterende manier van coachen en faciliteren slagen anderen erin hun zelf-reflectie en persoonlijke effectiviteit te vergroten, zich uit te spreken en eigenaarschap te nemen voor hun eigen ontwikkeling en functioneren. Ze is een teamplayer met een sterke drive, betrouwbaar, creatief, betrokken, communicatief en geniet ervan anderen te helpen groeien. Haar oprechte interesse in anderen uit verschillende culturen en sterke affiniteit om met mensen te werken, helpt haar om betrouwbare langetermijnrelaties met anderen op te bouwen. Dit maakt haar een waardevolle zakenpartner bij Jonathan Warner.

Ze is ervan overtuigd dat deze wereld Secure Base Leaders nodig heeft. Leiders die een werkomgeving kunnen creëren die is gebaseerd op vertrouwen, veiligheid en respect, waardoor het volledige potentieel van individuen en teams kan worden benut. Een positieve mind’s eye, echte verbinding met anderen en consistentie in woorden en daden liggen aan de basis van wat leiders leren in onze programma’s. Want in een veilige omgeving durven mensen innovatief te zijn, om te gaan met ambiguïteit en écht eigenaarschap te nemen.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur