Rob IJsseldijk

Rob IJsseldijk

Partner

Als ondernemer, coach en adviseur heeft Rob een continue drive om bij te dragen aan het succes van mensen, zowel individueel als in teamverband. Rob (1980) is opgeleid aan het Koninklijk Instituut voor de Marine. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie en de Open Universiteit.

Zijn militaire loopbaan van 16 jaar bestond vooral uit het leiden van eenheden op operaties. Op 23-jarige leeftijd leidde Rob als officier zijn eerste eenheid van 32 man in Irak. Later ging hij op operaties in o.a. Noord- en Zuid-Afghanistan. Hier leerde Rob dat het zijn van een leider niet (alleen) een rol of een positie is die je bekleedt, het is een verantwoordelijkheid die je wordt gegund door de mensen die je leidt en daarmee een voorrecht. Een leider zijn is niet vanzelfsprekend. Je zult respect, veiligheid en vertrouwen moeten bieden om je rol te verdienen.

Toen Rob verantwoordelijk was voor de werving & selectie van kandidaten voor officiersopleidingen bij de Nederlandse krijgsmacht werd hij nieuwsgierig naar coaching en assessments, maar ook naar het bedrijfsleven. Hij volgde een opleiding bij het Expertise Centrum Leiderschap Defensie (ECLD) tot coach voor individuen en teams. Kort daarna koos Rob voor het ondernemerschap in coaching en training. Hij is medeoprichter een leiderschapsconsultancy organisatie die hij na vijf jaar overdroeg aan zijn medeoprichter.

Rob werd associate partner bij een management consulting bedrijf. In deze rol leidde Rob teams van business consultants op transformatieprojecten. De transformaties waren een combinatie van verandering in IT, Processen en/of de Organisatie van de klanten. Rob’s kracht ligt in het laatste, terwijl hij geïnteresseerd is in- en kennis heeft van IT en Processen. In deze jaren heeft Rob gemerkt dat leiderschap de sleutel is tot succesvolle transities, maar dat er voor veel leiders nog ruimte voor ontwikkeling is. Dit heeft Rob doen besluiten om zijn verdere carrière te wijden aan leiderschapsontwikkeling.

Rob voelt sterk aan wat de behoeften van de individuen en teams zijn waarmee hij werkt. Hierdoor weet hij als leiderschap consultant het beste in mensen naar boven te halen. Zijn vermogen om militaire ervaring en -principes te vertalen naar het bedrijfsleven hielp hem de laatste 8 jaar in zijn rol als leiderschapsconsultant. Dit maakt hem een waardevolle partner bij Jonathan Warner.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur