Hans Roos

Bestuursadviseur en personal coach

Hans Roos startte zijn carrière in de medische industrie waar hij zowel commerciële als leidinggevende functies bekleedde. In verschillende lijnposities heeft hij zowel in Nederland als in de Verenigde Staten gewerkt.

In 1993 nam hij het initiatief om samen met 2 partners het adviesbureau Roos, Veltman & Verra (RVV) op te richten. Als managing partner van dit bureau gaf hij leiding aan meerdere internationale projecten, o.a. bij 3M, USCC en KPMG.

Binnen Nederland richtte RVV zich nadrukkelijk op de ontwikkeling van accountmanagement en het vergroten van de commerciële slagkracht. Het bureau werkte voor een groot aantal organisaties zoals: Leaseplan, Inter Access, GTI, Eneco, Selektvracht, Geveke, Kappa, Tetterode, Brunel en VGZ.

Hans Roos zelf richtte zich in de loop van de jaren steeds nadrukkelijker op de financiële dienstverlening, waar hij brede adviesopdrachten vervulde. De focus van zijn advisering verschoof geleidelijk van de training op het gebied van commercie naar de begeleiding van senior managers bij de versterking van hun leiderschap.

Hij voerde adviesopdrachten uit voor ING Bank, Rabobank, MeesPierson, Fortis, ASR, Amev, Avero-Achmea, WestlandUtrecht, Rijnmond Verzekering, Amstgeld, Nationale Nederlanden en Deloitte.

In 2011 beëindigde hij zijn werkzaamheden bij zijn adviesbureau. Hij is nog steeds actief met het begeleiden en adviseren van (directie) teams. In 2014 sloot hij zich aan bij Jonathan Warner.


Ons Team

Jonathan Warner beschikt over een team van 14 adviseurs die hieronder worden gepresenteerd. Met deze adviseurs kunnen wij alle aspecten van onze dienstverlening invullen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs die wij kunnen inzetten bij omvangrijke en gespecialiseerde opdrachten.

Arjan Eleveld
Arjan Eleveld
Founding Partner
Herman Prakke
Herman Prakke
Managing Partner
Reinout van Kalleveen
Reinout van Kalleveen
Partner en executive coach
Amber van den Hout
Amber van den Hout
Partner en assessment adviseur
Dorien Gruppelaar
Dorien Gruppelaar
Assessment adviseur en personal coach
Frank van Luijk
Frank van Luijk
Executive assessment adviseur en leiderschapsexpert
Pernille La Lau

Presentatie coach
Hans Roos
Hans Roos
Bestuursadviseur en personal coach
Rene Bastiaansen
Rene Bastiaansen
Specialist op het gebied van leiderschapsprogramma’s
Jolanda Vollebregt
Jolanda Vollebregt
Office Manager
Frans Gosses
Frans Gosses
Executive coach en bestuursadviseur